Gastenboek
Laat hier uw mening horen over onze winkel en onze producten. Wij horen uw mening graag om onze winkel en service te kunnen blijven verbeteren. Daarnaast zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen met onze voeders!

 

 

Laat hier uw mening weten!

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 185.42.84.154 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
8 berichten.
M.J.vd. Berg M.J.vd. Berg uit Alphen aan den Rijn schreef op juli 8, 2017 om 7:12 pm:
Wij kwamen in het verleden vanuit leimuiden altijd in u winkel,prachtige winkel met veel keuze en hele goede service, je word prima geholpen met goede advies, Al een tijdje woonachtig in Alphen aan den Rijn met vier grijze roodstaarten die speciaal pallet voer nodig hebben en dat u jammer genoeg niet kan leveren, spijtig om te lezen dat Rocco is overleden,veel sterkte van deze kant en inderdaad Rocco viel wel op in zijn kooi....een overzichtelijke nette winkel die zeker niet mag ontbreken.
Aukje Donker Aukje Donker uit Alphen aan den Rijn schreef op juni 26, 2016 om 9:50 am:
kom graag in de winkel. wordt goed geholpen. krijgt hier prima advies. de winkel ziet er overzichtelijk en netjes uit. een pluim
Carla lek Carla lek uit Ter aar schreef op juni 22, 2016 om 6:14 pm:
Wij komen elke week bij Ed van dierplezier voor goed en eerlijk advies en onze hond kan er niet voorbij lopen want moet altijd rollen bij de botten die op de grond liggen Om het geurtje op te doen het is geen gezicht iedereen moet er om lachen maar hij blijft het doen Max zijn favoriete winkel
Robin Robin uit Haarlem schreef op juni 20, 2016 om 2:00 pm:
Top winkel met erg fijn personeel. Komen hier al jaren, nu zelfs vanuit Haarlem. Goed advies, veel parate kennis en mooie producten. Vandaag er een hamstertje gekocht, genaamd Ed en die is wel een beetje koppig..
Linda Linda schreef op april 28, 2016 om 7:25 am:
Mooie overzichtelijke nette winkel. Vriendelijk geholpen en er wordt tijd gemaakt voor informatie en of advies. (Dit heb je niet bij online kopen) En niet vergeten de gezellige aanwezigheid van Rocco.
Karen Karen uit TER AAR schreef op april 9, 2016 om 9:29 am:
Al jaren vaste klant in ter aar vanwege de goede service. Als je een vraag hebt word je uitgebreid geholpen. Ook is meedenken met het uitproberen van voer (omdat mijn hond last had van zijn darmen) geen enkel probleem en wordt het probleem opgelost. Het voer wordt zelfs aan huis gebracht. Erg tevreden. Zeer goede dierenwinkel!
Straver Straver uit Alphen aan den Rijn schreef op april 1, 2016 om 7:15 pm:
Ik kom al jaren in deze speciaalzaak, ook toen Dierplezier in Alphen aan den Rijn zat. Nu met mijn 2e trouwe viervoeter, ook weer op hun advies uitgegaan. Gewoon eerlijk geen verkoop praatjes goed advies. De winkel krijgt van mij dan ook een 10+ Bedankt Ad Straver
dierplezie1 dierplezie1 uit Ter Aar schreef op februari 20, 2016 om 1:32 pm:
Laat hier uw mening horen over onze winkel en onze producten. Wij horen uw mening graag om onze winkel en service te kunnen blijven verbeteren. Daarnaast zijn wij erg benieuwd naar uw ervaringen met onze voeders!