Partners Dierplezier

Dierplezier werkt samen met meerdere andere organisaties. Deze organisaties hebben ons volledige vertrouwen en steun.
Fysiotherapie voor dieren
Fysiotherapie voor dieren is de manier om stoornissen te genezen, begeleiden of voorkomen. Door de fysiotherapie toe te passen kan de balans van een dier weer hersteld of verbeterd worden. Allereerst zal een onderzoek gedaan worden waarna een van de behandelingen gekozen zal worden. Hierbij krijgt u zelf ook adviezen mee om uw dier zo goed mogelijk te helpen. Alles voor een gezond en gelukkig dier!
Stichting AAP
Stichting AAP
Verander deze inhoudTeam Dierplezier is in 2015 naar Stichting AAP gegaan. Stichting AAP biedt opvang voor achtergestelde of verwaarloosde uitheemse dieren. Wij hebben een zeer indrukwekkende rondleiding gehad over het terrein van Stichting AAP. Hier hebben wij kennis gemaakt met alle dieren die geholpen worden om ze een beter leven te kunnen geven. Wij willen hier graag ons steentje aan bijdragen en dus hebben wij besloten mee te doen aan een actie van Stichting AAP. Dit houdt in dat u uw oude mobieltje en cartridges kunt inleveren bij Dierplezier. Wij hebben nu namelijk een inleverpunt in de winkel. Uw gebruikte mobieltjes en/of cartridges gaan dan naar Stichting AAP. De opbrengst gaat dus volledig naar Stichting AAP die hiervan weer voor de dieren kan zorgen. Ook uw hulp kunnen wij hierbij dus goed gebruiken! Wij steunen Stichting AAP volledig zodat deze stichting nog veel meer dieren kan helpen. U kunt ook doneren als u dat wilt. Op deze manier kunt u een persoonlijk steentje bijdragen aan de hulp die hard nodig is voor deze achtergestelde of verwaarloosde uitheemse dieren. Kijkt u ook eens op de site van Stichting AAP om een eigen indruk te krijgen van de stichting en het werk dat deze stichting verricht. Alvast bedankt! Voor een eventuele donatie aan Stichting AAP: IBAN: NL64INGB0002777530 BIC: INGBNL2A
Stad&Land Dierenklinieken
Stad&Land Dierenklinieken is de standaard dierenarts bij Dierplezier in de winkel. Hier kunt op iedere eerste zaterdag van de maand een afspraak maken tussen 13:00 en 16:00. U kunt dan uw huisdier voordelig laten vaccineren, laten chippen of na laten kijken. De tarieven voor consult, chippen en vaccinaties zijn ieder €25,- per stuk. Het consult is gratis in combinatie met een chip en/of vaccinatie.