Tijssen Goed voor Dieren is een echt familiebedrijf dat al vijf generaties volledig in handen is van één familie. Het bedrijf bestaat al ruim 160 jaar!

1858

Oprichter Willem Tijssen start een bedrijf in grutterswaren, zoals granen, zaden en peulvruchten.

1890

Zijn zonen Dick en Willem Tijssen namen het bedrijf over, waarbij de activiteiten zich concentreerden op de productie van veevoeders.

1930

De 3e generatie stond klaar om de continuïteit te waarborgen. Dick, Piet en Johannes Tijssen namen het roer over en zetten de productie van veevoeders voort.

1965

Opgevolgd door de neven Dick en Piet Tijssen, werden de activiteiten uitgebreid met de productie van kleindiervoeders. Dat waren met name grote balen witmerk knaagdier-, duiven en vogelvoeders.

1980

Start van de groothandelsactiviteiten.

1991

Van beide neven treden er gezamenlijk vier zonen (van Piet de zonen Paul- Peter en Philip, Dick's zonen Dick & Rieks) vormen vanaf dit jaar de directie van Tijssen Goed voor Dieren.
De groothandelsactiviteiten nemen sterk in belang toe.

1995

Ontwikkeling van een eigen merklijn. Met mede als gevolg dat de activiteiten voor het eerst een internationaal karakter kregen.

2008

Het magazijn was al jaren veel te klein en in 2008 kon Tijssen eindelijk gaan beginnen met een grootscheepse verbouwing. De fabriek kwam inpandig bij het magazijn en het magazijn is een heel stuk vergroot. Hierdoor kon alle voorraad weer op één locatie worden opgeslagen.
In meerdere etappes is het oude pand gesloopt en vervangen door het gebouw dat er nu staat.