100% Petrebel. Dat begint bij de verpakking. Herkenbaar paars, met het opvallende logo met de kat en de hond. Aan de krabpalen van Petrebels bevindt zich altijd het logo in metaal. Het is het keurmerk voor kwaliteit. Dat logo wordt er pas aangehangen als het product getest en akkoord is bevonden.

De ingrediënten van Petrebels die het verschil maken:

  • Vormgeving
  • Stabiele kwaliteit
  • Bewuste materiaalkeuze
  • Eerlijke prijs

Een product van Petrebels voldoet altijd aan dezelfde kwaliteitskenmerken en wordt per stuk met de hand vervaardigd. Daarnaast is Petrebels uniek in zijn modellen door eigen designs. Daarom is PetRebels dé trendsetters op het gebied van krabmeubelen voor uw kat.

Onze visie over kwaliteit

De lengte is van groot belang

Voorkom dat uw kat gaat spelen met uw gordijnen en bankstel. Koop daarom niet een te kleine krabpaal. Een kat wil zich graag uitstrekken en dan krabben. Houdt dus rekening met de grootte van uw kat. Meet altijd de lengte van uw kat, met gestrekte poten en kijk dan welke krabpaal bij hem of haar past. 

Bodemplaat zorgt voor stabiliteit

Het klinkt zo logisch en eenvoudig en dat is het ook. De bodemplaat is de basis van iedere krabpaal. Hoe dikker en dus zwaarder de bodemplaat is, hoe stabieler hij op de grond staat. Er zijn al krabpalen met een bodemplaat van 0,8cm. Petrebels vindt dit niet genoeg, zij kiezen bewust voor dikkere bodemplaten en beginnen daarom pas bij 2cm tot zelfs 5cm dikte!

Sisal is essentiëel

Sisal is een natuurproduct wat in verschillende diktes geleverd kan worden. Petrebels werken met een minimale diameter van 5,2mm sisal. Hierdoor heeft uw kat langer krabplezier en kan hij zijn nagels goed schuren aan het sisal. Sisal is een kostbaar product en de dikte van het sisal zal zeker invloed hebben op de prijs. Toch is Petrebels van mening dat kwaliteit erg belangrijk is en heeft bewust voor extra stevig en dik sisal gekozen.Zorg natuurlijk ook, wanneer uw kat altijd binnen is, dat u de nagels regelmatig knipt. Voor tips en adviezen wordt er aangeraden om contact op te nemen met een dierenarts.

Levensduur 30% verlengen.

Kwaliteit gaat verder dan alleen de buitenkant. Wanneer, tijdens het productieproces, lijm wordt gebruikt onder het pluche en sisal, is het veel moeilijker, voor een kat, om nagels te zetten in de stof of sisal. Hierdoor wordt de levensduur met wel 30% verlengd. Je kunt dit zelf heel gemakkelijk testen door de pluche vast te pakken en deze proberen op te tillen. Lukt dit niet dan weet je dus dat de pluche verlijmt is. Probeer dit maar bij Petrebels producten en u zult zien dat dit overal het geval is.

Kwaliteit van pluche

Afhankelijk van de grootte van uw kat en hoe actief hij of zij is bepaal je dikte van de stof. Dit heeft namelijk veel  invloed op de levensduur van een krabpaal. Zorg er daarom altijd voor om goed te kijken naar de pluche-dikte. Hoe groter de kat, hoe dikker de stof. Heeft u een actieve speelse kat, neem dan ook een ietwat dikkere stof. Zo gaat uw krabpaal langer mee.

Ben jij een Petrebel?

Petrebel ben je niet zomaar. Daarvoor heb je lef nodig en moet je weten wat je wilt. Combineer daarbij een tikkeltje prettig gestoord met een dosis aan creativiteit en het begint ergens op te lijken. O ja, eigenwijs zijn, is een must, want bij Petrebels doen zij het op hun eigen manier.